Skip to content

Smoothie workshop

15-1000+ Gasten

2 uur

Binnen

Smaakvol, creatief & gezond

Overzicht Smoothie Workshop

Wie maakt de meest unieke en lekkerste smoothie van de dag?

Beleef een leuk teamuitje waarbij je met al je zintuigen geniet van de Smoothies Workshop. Verzin nieuwe recepten en maak de lekkerste smoothies in een ontspannen sfeer.

Jullie teams worden verdeeld in verschillende groepen. Per team krijgen de deelnemers eerst een eigen ruimte in de keuken, een basisset met verschillende ingrediënten en andere accessoires om samen te experimenteren. Daarna schillen en hakken ze gezellig samen de ingrediënten en kan het mixen beginnen! Vers fruit, groenten, kruiden en specerijen worden ingezet om smaakvolle hoogtepunten en informele gesprekken te creëren.

 

smoothie workshop afdelingsuitje

Recensies Smoothie workshop

Event overzicht

Smakelijk ingrediënten combineren 

Om met verschillende collega’s in gesprek te komen en zoveel mogelijk variaties te proeven, wordt een rondgang tussen de teams gepland. Zo veranderen de deelnemers van minstens twee verschillende teams. Dit brengt dynamiek in het teamgebeuren en zorgt ervoor dat ook in het team nieuwe samenstellingen ontstaan. Er is uitwisseling over de bereiding en de recepten, maar ook discussies in een gezellige sfeer.

Of moet het een smoothies challenge worden?

We kunnen het evenement ook nog meer een teambuildingkarakter geven door de afzonderlijke groepen zichzelf ploegnamen te laten geven, er worden wedstrijdjes gehouden en zelfs quizelementen toegevoegd. Welke groenten zijn nachtschades? Wie kan raden hoeveel citroenen er vandaag zijn geconsumeerd? En welk team heeft de meest creatieve smoothie bedacht? En als klap op de vuurpijl is er de prijsuitreiking. Met zeer uiteenlopende elementen kunnen wij voor jullie een workshop of een evenement met een uitdagend karakter ontwerpen, waarbij de teamgeest en het wij-gevoel worden versterkt.

Wat is inbegrepen

  • Begeleiding door zeer gemotiveerde en ervaren trainers
  • Begeleiding van het evenement
  • Levering van alle nodige materialen
  • Keukenapparatuur
  • Ingrediënten 
  • Optioneel: prijsuitreiking

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie