Skip to content

Challenge 100 Teambuilding

15-100 Gasten

2 uur

Binnen

Competitief, Leiderschap & Probleem oplossen

Overzicht Teamuitje 

Welke opdrachten ga jij uitvoeren om te winnen?
Ieder team krijgt de uitdagingenkist met daarin enorm veel opdrachtenkaarten die een breed aanbod aan opdrachten bevatten van puzzels, skills tot grappige uitdagingen. Ieder team krijgt een paar minuten om te kijken wat voor soort opdrachten er zijn om zo de perfecte strategie te bepalen. Want alle opdrachten uitvoeren lukt niemand!

Als de competitie start is het doel om zoveel mogelijk punten te behalen, gaat jouw team voor de moeilijke maar meer belonende opdrachten of kiezen jullie er juist voor om zoveel als mogelijk opdrachten uit te voeren? 100 minuten zijn zo om!

UitgelichtChallenge100

Recensies Challenge 100 Teambuilding

Event format

Het team dat het beste de sterktes van ieder teamlid in zet is gegarandeerd de winaar. De uitdagingen testen de problemenoplossende vaardigheden, out-of-the-box denkvermogen, behendigheid en het vermogen om als team onder druk te werken – het ultieme teambuilding-uitdaging!

Er is voor iedereen iets om zich in te onderscheiden bij de Challenge 100; terwijl één lid een origami-zwaan maakt, maakt een ander een ballonfiguur, terwijl een ander ziet hoeveel crackers ze in een minuut kunnen eten!

De uitdagingen zijn gerangschikt op moeilijkheidsgraad en er worden punten volgens deze schaal toegekend, dus je moet strategisch nadenken om zoveel mogelijk punten te krijgen – en punten betekenen prijzen. Het winnende team ontvangt medailles voor hun inspanningen.

Deze teambuilding challenge combineert logische puzzels, gekke uitdagingen en zachte oefeningen voor een ongelooflijke teambuilding dag vol waardevolle momenten!

 

 

 

 

Wat is inbegrepen

  • Ervaren spelbegeleider
  • Een kist vol opdrachten per team
  • Alle spelbenodigdheden
  • Felbegeerde beker voor de winnaars
  • Benodigde audio en visuele apparatuur 

Geen locatie?

Dat is geen probleem, geef bij je offerte aanvraag aan dat je graag advies wilt in locaties. Wij hebben contacten met de leukste locaties, ook in jouw omgeving.

Interesse in deze activiteit?Vraag geheel vrijblijvend een offerte

Vraag?

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste activiteit
Gewenste activiteit (2)
Gewenste activiteit (3)
Geschat aantal personen
Budget
Locatie activiteit
Datum activiteit
Aanvullende informatie