Skip to content

De leukste en originele personeelsuitje workshop

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

Creatieve workshops als personeelsuitje

Is het tijd voor een personeelsuitje? Creatieve workshops zijn uitermate geschikt als je op zoek bent naar een leuk en origineel personeelsuitje. Ze zijn niet alleen ideaal om het groepsgevoel te versterken, maar ook om jou en je collega’s de kans te geven om hun creatieve kant te verkennen.

Soort

Bekijk hier ons volledige aanbod personeelsuitjes.

Workshop Schilderen

Tijdens dit leuke personeelsuitje leer je nieuwe schildertechnieken onder de begeleiding van onze professionele kunstenaars. Samen met je team ervaar je hoe het is om je creativiteit de vrije loop te laten en geniet je van de vrijheid die een creatieve workshop als deze biedt.

Bonbons Maken

Op zoek naar een unieke ervaring? We bieden een complete aanbod aan van verschillende workshops en activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een kookworkshop of een spannend personeelsuitje zoals een escape room.

Andere creatieve personeelsuitjes

  • Cocktails maken: Leer de kunst van het cocktail shaken en creëer je eigen signature drankje.
  • Claymotion animatie: Maak je eigen korte animatiefilm met behulp van klei en stop-motion technieken.
  • Stripboek maken: Vertel een verhaal door je eigen stripboek te ontwerpen en te tekenen.

Hoe organiseer je een creatief personeelsuitje?

Als je van plan bent een personeelsuitje te organiseren, weten wij precies hoe dat moet. Hier zijn enkele tips:

  • Arrangementen: We bieden verschillende arrangementen aan, perfect voor grotere groepen en voor wie op zoek is naar een intensieve dag vol met verschillende activiteiten.
  • Offerte: Wil je een personeelsuitje voor jullie op maat? Vraag dan een offerte bij ons aan.
  • Interessepeiling: Vraag je team welk type workshop hen het meest aanspreekt.
  • Budget: Houd rekening met het beschikbare budget voor het uitje.
  • Locatie: Kies een locatie die gemakkelijk bereikbaar is voor iedereen.
  • Groepsgrootte: Sommige workshops zijn beter geschikt voor kleinere groepen, terwijl andere schaalbaar zijn voor grotere teams.

Arrangementen en offertes voor je uitje

Bij ons heb je de unieke mogelijkheid om verschillende workshops te combineren voor een complete en onvergetelijke ervaring. Of je nu interesse hebt in het shaken van cocktails, bonbons maken, of een van onze andere creatieve opties, wij kunnen een arrangement samenstellen zodat we dat uniek personeelsuitje voor jullie kunnen organiseren. Samen met je collega’s geniet je van een unieke ervaring vol gezelligheid en plezier.

Dagarrangementen

Als je echt een dag wilt vullen met inspirerende en creatieve activiteiten, bieden we ook complete dagarrangementen aan. Een dagarrangement kan bijvoorbeeld bestaan uit een ochtendsessie schilderen, gevolgd door een heerlijke lunch en daarna een middagsessie bonbons maken. Zo krijgen je medewerkers de kans om meerdere vaardigheden te verkennen en is de teambuilding ervaring nog rijker.

Offertes op Maat

Wij begrijpen dat elk team uniek is, en daarom bieden we ook op maat gemaakte offertes aan. Na een gesprek om je wensen en behoeften te begrijpen, stellen we een gedetailleerde offerte samen die past bij jouw specifieke situatie. Dit kan variëren van het toevoegen van een speciale workshop tot het regelen van vervoer en catering.

Klaar om een onvergetelijk personeelsuitje te organiseren? Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Of je nu op zoek bent naar leuke workshops, originele uitjes of een ludieke manier om samen met je team te ontspannen, bij ons ben je aan het juiste adres.

 

Wanneer je wilt: Timing en planning

Hoe ver van tevoren je moet beginnen met plannen

Een goede vuistregel is om ten minste twee tot drie maanden van tevoren te beginnen met plannen. Dit geeft je voldoende tijd om de beschikbaarheid van de workshops, de locatie en de deelnemers te coördineren.