Skip to content

Survival personeelsuitje of bedrijfsuitje voor een actieve middag

All-in prijzen:
Bij ons geen KM vergoeding

De leukste uitjes
Van de hoogste kwaliteit

Ook geschikt
Voor hele grote groepen!

Zoek je een manier om je team te versterken, creativiteit te stimuleren en de saamhorigheid binnen je bedrijf te vergroten? Dan is een survival personeelsuitje de perfecte oplossing! Van teambuilding tot pure adrenaline, een survival uitje biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor iedereen. Wij hebben we jarenlange ervaring in het organiseren van survival personeelsuitjes die niet alleen leuk en spannend zijn, maar ook bijdragen aan een hechtere en productievere werkomgeving.

Survival als Personeelsuitje

Survival activiteiten zijn niet alleen geweldig voor avonturiers en adrenalinejunkies; ze kunnen ook dienen als een spannend en uitdagend bedrijfsuitje. Het leert teamleden samen te werken onder druk, beslissingen te nemen in onbekende situaties, en fysieke en mentale uitdagingen te overwinnen. Wij bieden we een scala aan survival activiteiten, van basis overlevingstechnieken tot geavanceerde uitdagingen zoals rotsklimmen, abseilen en offroad rijden.

Locatie: Het Belang van de Juiste Setting

De locatie kan een enorme invloed hebben op de algehele ervaring van je survival personeelsuitje. Het kiezen van de juiste locatie kan het verschil maken tussen een goed en een geweldig evenement. Onze locaties zijn zorgvuldig geselecteerd om een veilige, maar uitdagende omgeving te bieden. Of je nu kiest voor een bosrijk gebied, een bergachtige omgeving of een plek dichtbij water, we hebben een breed scala aan locaties die perfect zijn voor survival activiteiten.

Teambuilding: Meer dan Alleen Overleven

Een survival personeelsuitje gaat verder dan alleen de fysieke aspecten van overleving; het draait ook om teambuilding. Door samen te werken om uitdagingen te overwinnen, leren teamleden elkaar beter kennen en wordt de samenwerking verbeterd. Dit is waar de ‘wilsfactor’ komt kijken. Wilskracht en doorzettingsvermogen zijn essentiële kwaliteiten die elk teamlid zal ontwikkelen tijdens deze unieke ervaring.

Games: Fun en Uitdaging Gecombineerd

Wat is een uitje zonder een beetje competitie en spel? We bieden verschillende survival games die niet alleen spannend zijn, maar ook gericht op het bevorderen van teamwerk. Of het nu gaat om een schattenjacht in de wildernis of een strategisch spel dat logisch denken en samenwerking vereist, onze games zorgen voor een extra laag van plezier en uitdaging.

Vergaderen: Combineer Business met Plezier

Wie zegt dat vergaderen saai moet zijn? Bij [Naam van uw Teambuilding Bureau], bieden we de unieke combinatie van vergaderen en avontuur. Je kunt je dag beginnen met een inspirerende vergadering in een van onze speciaal ingerichte vergaderruimtes, om daarna de geleerde vaardigheden direct in de praktijk te brengen in een survival setting.

Afwisselend Programma: Activiteiten Voor Ieder Wat Wils

Bij het organiseren van een survival personeelsuitje is het belangrijk om rekening te houden met de verschillende interesses en fitnessniveaus van de deelnemers. Daarom bieden we een afwisselend en sportief programma dat geschikt is voor jong en oud. Van eenvoudige survivaltechnieken tot uitdagende opdrachten zoals offroad rijden en rotsklimmen in de Ardennen, hierdoor is er voor ieder wat wils en is een geslaagd uitje gegarandeerd.

Uitje: Planning en Organisatie

Een succesvol survival personeelsuitje vereist gedegen planning en organisatie. Van het aanvragen van een vrijblijvende offerte tot het daadwerkelijke evenement, we begeleiden je bij elke stap om te zorgen dat alles soepel verloopt en aan jouw wensen voldoet. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we een op maat gemaakt evenement aanbieden dat gegarandeerd een hit zal zijn bij je team.

Outdoor: Proef de Natuur

Een personeelsuitje is niet compleet zonder de krachtige aanwezigheid van de natuur. De outdoor setting draagt niet alleen bij aan de authenticiteit van de survival ervaring, maar biedt ook een frisse en inspirerende omgeving.

Unieke Combinatie: Survival en Meer

Waarom beperken tot alleen survival? We bieden de mogelijkheid om je survival personeelsuitje te combineren met andere activiteiten. Stel je voor: een dag vol avontuur in de natuur, en dan afsluiten met een gezellige barbecue en drankjes, samen met je collega’s.

Offerte: Wat te Verwachten

Interesse? Het aanvragen van een offerte is eenvoudig en geheel vrijblijvend. We nemen alle aspecten van het uitje mee in de offerte, van locatiekeuze tot activiteiten en catering. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.