Het corps spel gespeeld met veel geld

Hetcorpsspel.nl overgenomen

Teambuildingnation, een vooruitstrevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes, heeft hetcorsspel.nl overgenomen. Het spel is voorgoed met de productie gestopt.

Geliefd onder reünisten en andere geïnteresseerden, bood deelnemers een unieke kans om de bekende winkelstraten te verruilen voor de charme van De Kroeg, De Tent, De Zaak, De Toko en De Soos. Van overtredingen in de Van der Rijnst tot hoge rekeningen bij de sociëteit, het spel bood een nostalgische reis door het studentenleven. Elk element, van het spelbord tot de kans- en algemeen fondskaarten, was zorgvuldig in een corporaal jasje gestoken, waardoor de deelnemers de kans kregen om hun meest dierbare vriendschappen te herleven.

Of je nu geïnteresseerd bent in het creëren van een onvergetelijk bedrijfsuitje, het stimuleren van de samenwerking binnen je team, of simpelweg op zoek bent naar een spannend en uitdagend spel, Teambuildingnation heeft een breed scala aan activiteiten en ervaringen die aan jouw behoeften zullen voldoen.

Dus, hoewel we afscheid nemen van hetCorpsSpel.nl, kijken we met veel optimisme en enthousiasme uit naar wat de toekomst in petto heeft. We zien je graag terug op onze website, waar de volgende fase van ons avontuur begint.

Bezoek onze pagina's:

Meest gelezen blog posts: