Skip to content

Organiseer de leukste teambuilding 50 euro per persoon

Een leuke teambuilding activiteit organiseren met een budget van 50 euro per persoon is zeer goed te doen. Vaak zul je het gevoel krijgen dat het lastig is om van dit bedrag een uitje te organiseren maar in dit artikel laten we jou zien dat dit helemaal niet zo hoeft te zijn. 

businesswoman holding coins putting glass scaled

Wat kun je organiseren dit bedrag?

Met een budget van € 50,- per persoon zijn er een aantal optie hoe dit bedrag besteed kan worden aan teambuilding. Mochten jullie alleen één activiteit willen doen zijn de mogelijkheden eindeloos. Willen jullie liever een middag of avondvullend programma dat een activiteit combineert met gezellig samen eten, dan moeten we iets creatiever zijn maar zelfs dan is dit bedrag ruimt voldoende.

Combinatie van activiteit met eten

Om voor dit bedrag een teambuilding activiteit te combineren met een diner zijn er twee mogelijkheden.

Een goedkopere kleine activiteit

Door een goedkope activiteit te combineren met een restaurant dat een all-in formule hanteert of voor groepen een vastgesteld menu serveert kun je een leuk avondvullend programma creëren. Enkele voorbeelden van activiteiten:

  • Bowlen
  • Lasergamen
  • Midget golf
  • Escape room
  • Karten

Onze tip: organiseer alles op de eigen werkplek

Het organiseren van de teambuilding op de eigen werkplek biedt vele voordelen:

  • Een groot aanbod aan activiteiten
  • Geen vervoer naar andere locatie nodig
  • Activiteit kan aansluitend aan werkdag worden georganiseerd
  • Teambuilding op de eigen werkplek gaat niet van het vrije gedeelte van de WKR-regeling af

Voor het eten kun je denken aan een cateraar of kun je bijvoorbeeld een compleet barbecuepakket bestellen. Dit is niet alleen voordelig maar ook een zeer leuke invulling wat vaak bij iedereen gewaardeerd wordt.

Open en transparante prijzen

Op onze site vind je per activiteit een transparante indicatie van de kosten. Deze zullen we altijd uitdrukken in de prijs per persoon zodat het voor jullie gemakkelijk te plannen is. Mocht je meer hulp nodig hebben om een complete dag te organiseren binnen jullie budget? Kun je het beste contact opnemen zodat we een advies op maat kunnen maken. 

Leuke activiteiten als het budget niet toereikend is

In de huidige economie worden bedrijven vaak gedwongen meer te doen met minder, waaronder bezuinigingen op training en ontwikkeling. Er zijn echter nog steeds manieren om teamcohesie op te bouwen en samenwerking te bevorderen zonder de bank te breken. Hier geven we je graag budgetvriendelijke tips voor teambuilding die door elke organisatie kunnen worden toegepast.

1. Organiseer een “Potluck” diner

Een van de meest eenvoudige en kosteneffectieve manieren om teamcohesie op te bouwen is door samen een maaltijd te delen. Organiseer een diner waarbij elk teamlid een gerecht meebrengt om te delen. Niet alleen bespaart u geld op catering, maar dit soort activiteiten stelt teamleden ook in staat om een gezamenlijke ervaring op te doen en elkaar beter te leren kennen. 

2. Doe vrijwilligerswerk als een team

Deelnemen aan een groepsvrijwilligersactiviteit kan een geweldige manier zijn om de teamgeest op te vergroten en tegelijkertijd iets terug te doen voor de gemeenschap. Veel non-profitorganisaties ontvangen graag vrijwilligersgroepen en zorgen voor alle noodzakelijke benodigdheden en training. Door samen te werken aan een gemeenschappelijk doel kunnen teamleden een gevoel van doelgerichtheid en trots op hun werk ontwikkelen. 

3. Organiseer een boekclub

Samen een boek lezen en bespreken kan een uitstekende manier zijn om de creativiteit te stimuleren en de dialoog aan te moedigen. Kies een boek dat relevant is voor de doelstellingen of interesses van jouw team en organiseer regelmatig een bijeenkomst om het materiaal te bespreken. Deze activiteit is goedkoop en kan onder werktijd plaatsvinden, waardoor het ook een handige optie is voor drukke teams.

4. Organiseer een spelletjesavond

Een spelletjesavond organiseren kan een leuke en budgetvriendelijke manier zijn om elkaar beter te leren kennen. Zorg voor verschillende bordspellen, kaartspellen of videospellen en moedig teamleden aan om kleine groepjes te vormen en samen te spelen. Deze activiteit kan tijdens of na werktijd plaatsvinden, afhankelijk van het schema van jouw team.

Gerelateerde artikelen