Thema: Winter Wonderland

children s christmas toys sleds skates scaled

Ervaar de betovering van een vorstige avond het Winter Wonderland bedrijfsfeest thema. Dit duizelingwekkende spektakel combineert de magie van een besneeuwd landschap met de warmte van de gemeenschap, waardoor je bedrijfsevenement verandert in een onvergetelijke reis door een ijskoud paradijs. Met een harmonieuze mix van grillige decors, thematisch eten en drinken en betoverende optredens, zullen je deelnemers in de ban raken van het betoverende spektakel dat hen te wachten staat.

Dit is een van de thema’s van ons grote thema overzicht. Leer meer over het organiseren van bedrijfsevenement en voeg leuke teambuilding activiteiten eraan toe. 

Het thema opzetten

Stap een landschap binnen waar elk detail de betoverende charme van de winter weerspiegelt. Dit thema begint al bij de ingang, waar bezoekers worden begroet door torenhoge ijssculpturen of steltenlopende sneeuwkoninginnen, die meteen een magische en ijzige toon zetten. De omgeving kan verder worden geaccentueerd met elementen als nepsneeuwbanken of een ijsbaan, mits de locatie dit toelaat. Sleutelelementen zoals knisperend wit, glinsterend zilver en koel blauw zouden je kleurenpalet moeten zijn, die de etherische schoonheid van een winternacht weerspiegelen.

De sfeer creëren

Verplaats je gasten in een ijzig sprookje door je te richten op elementen die de essentie van de winter vastleggen. Gedimde verlichting in combinatie met twinkelende feeënlichtjes kan de met sterren verlichte winterhemel nabootsen. Het zachte geluid van jingle bells of een knapperend haardvuur kan subtiel op de achtergrond spelen. Om een echt meeslepende ervaring te creëren, kun je een sneeuwmachine gebruiken om een zachte vlaag te creëren, waardoor de winterse sfeer nog intenser wordt.

Decoraties

De decoraties voor Winter Wonderland moeten een mix zijn van elegantie en plezier, waarbij traditionele winterelementen worden gecombineerd met een vleugje fantasie. Fonkelende zilveren en ijsblauwe tafelkleden, confetti met sneeuwvlokken, glazen middenstukken en elegante witte gordijnen kunnen helpen om een vorstige omgeving te creëren. Voeg wat meer dan levensgrote elementen toe zoals levensgrote rendieren, besneeuwde bomen en fonkelende ijspegels voor een visueel verbluffende impact.

Eten en drinken in een thema

Verwerk het Winter Wonderland-thema in je eten en drinken voor een uniforme evenementervaring. Maak een station voor warme chocolademelk met allerlei leuke toppings zoals marshmallows, slagroom en hagelslag. Warme hapjes zoals gastronomische macaroni met kaas of mini-pasteitjes kunnen een gezellig element aan de avond toevoegen. Cocktails met een winters tintje, zoals pepermuntmartini’s of glühwein, kunnen het voedselaanbod aanvullen.

Acts, artiesten of entertainment

Entertainment is belangrijk om de toon en sfeer van je evenement te bepalen. Huur professionele dansers verkleed als winterfeeën die over de dansvloer glijden terwijl er fonkelende confetti van boven valt. Een live orkest dat klassieke stukken speelt, verweven met moderne interpretaties van kerstliedjes, kan de perfecte achtergrond vormen. Interactieve activiteiten zoals een wedstrijd “bouw je eigen sneeuwpop” of fotohokjes met winterse rekwisieten kunnen je bezoekers betrokken en vermaakt houden tijdens het evenement.

leuke teambuilding
Teambuilding moet 
heel leuk 
interactief 
geen hard werk 
zijn
  • Leuke en nieuwe teambuilding spellen
  • Full-service evenementenbedrijf
  • Ervaren gastheren/vrouwen
  • Eigen professionele audiovisuele apparatuur
  • Locatie-sourcing diensten
  • Activiteiten op maat voor de behoeften van uw team

Gerelateerde artikelen