Thema: Kermis

Gethematiseerd feest in kermis stijl

Welkom in de wereld van spanning en verwondering bij de onthulling van het op een kermis geïnspireerde bedrijfsfeest thema. Bereid je voor op een levendige en kleurrijke sfeer vol spannende spelletjes, betoverende optredens en verrukkelijke traktaties. Ons evenement met kermisthema biedt eindeloze mogelijkheden voor plezier en entertainment en belooft een onvergetelijk bedrijfsfeest dat je gasten zal achterlaten boordevol vreugde en nostalgie.

Dit is een van de thema’s van ons grote thema overzicht. Leer meer over het organiseren van bedrijfsevenement en voeg leuke teambuilding activiteiten eraan toe. 

Het thema opzetten

Om het kermisthema tot leven te brengen, zijn zorgvuldige planning en aandacht voor details essentieel. Hier lees je hoe je de perfecte kermissfeer kunt creëren voor je bedrijfsevenement:

Locatie kiezen: Kies een locatie die plaats biedt aan verschillende attracties zoals spelkraampjes, eetkraampjes en optredens. Een buitenruimte met voldoende ruimte werkt het beste voor het creëren van een authentieke kermiservaring.

Klassieke kermiselementen: Integreer iconische kermiselementen zoals popcornmachines, suikerspinnen en, als de ruimte het toelaat, een prachtig reuzenrad. Deze elementen roepen direct een gevoel van nostalgie en eigenzinnigheid op.

Aangepaste spelletjes: Naast de traditionele kermisspellen kun je ook aangepaste spellen bedenken die de cultuur of bedrijfstak van je bedrijf weerspiegelen. Dit persoonlijke tintje zal de deelnemers betrekken en de teamgeest versterken.

Vriendschappelijke wedstrijden: Organiseer vriendschappelijke wedstrijden en uitdagingen die te maken hebben met de functie van je werknemers. Deze interactieve activiteiten bevorderen de kameraadschap en geven een unieke draai aan de kermiservaring.

De sfeer creëren

De sfeer van een evenement rond kermis speelt een cruciale rol bij het garanderen van een gedenkwaardige ervaring. Hier lees je hoe je een betoverende sfeer kunt creëren:

Kleurrijk decor: Omarm felle en levendige kleuren zoals rood, geel en blauw die synoniem zijn met kermis. Verwerk vrolijke patronen zoals strepen en stippen in spandoeken, tafelkleden en bewegwijzering.

Ballonnen in overvloed: Ballonnen zijn een must-have voor elk kermisevenement. Maak opvallende ballondisplays en bogen om een gevoel van feestelijkheid en vrolijkheid toe te voegen aan de hele locatie.

Oogverblindende lichten: Hang feeërieke lichtjes of kleurrijke kermislampjes door de ruimte om een magisch tintje toe te voegen, vooral als de zon ondergaat en de avond zich ontvouwt.

Decoraties

Tover je locatie om in een betoverend kermislandschap met deze prachtige decoraties:

Spandoeken en slingers: Hang spandoeken en slingers op met speelse ontwerpen met kermisthema’s en uitnodigende boodschappen om je gasten te begroeten.

Vintage borden: Gebruik borden in vintage stijl om gasten naar verschillende attracties, spelletjes en eetkraampjes te leiden en creëer zo een authentieke kermis sfeer.

Thema centerpieces: Versier tafels met thematische versieringen met miniatuur reuzenradjes, carrouselpaarden of speelse clownsfiguurtjes.

Toegangsboog: Maak een grootse entree met een boog versierd met kleurrijke ballonnen en een bord met de tekst “Step Right Up!

Eten en drinken in een thema

Geen kermiservaring is compleet zonder verrukkelijke lekkernijen. Thema-eten en -drinken dragen bij aan de algehele sfeer van je evenement:

Kermishapjes: Bied klasske kermissnacks aan zoals popcorn, suikerspin, snoepappels en churros voor een directe dosis nostalgie.

Eetkraampjes: Richt eetkraampjes in met verschillende keukens, elk met een creatieve kermis twist. Geef de kraampjes een leuke en pakkende naam.

Signature drankjes: Maak typische drankjes geïnspireerd op het thema kermis en serveer ze in kleurrijke, eigenzinnige bekers die passen bij de ambiance.

Acts, artiesten of entertainment

Om de spanning erin te houden, moet je zorgen voor boeiende acts en artiesten die passen bij het thema:

Steltenlopers: Betover je gasten met steltenlopers gekleed in kleurrijke kostuums, die een interactie aangaan met de aanwezigen en een vleugje spektakel toevoegen.

Straatgoochelaars: Verras het publiek met getalenteerde straatgoochelaars die verbijsterende trucs en illusies van dichtbij uitvoeren.

Live muziek en dans: Huur levendige bands of energieke DJ’s in om opzwepende deuntjes te draaien die iedereen op de dansvloer krijgen, zodat het een avond vol vreugde wordt.

leuke teambuilding
Teambuilding moet 
heel leuk 
interactief 
geen hard werk 
zijn
  • Leuke en nieuwe teambuilding spellen
  • Full-service evenementenbedrijf
  • Ervaren gastheren/vrouwen
  • Eigen professionele audiovisuele apparatuur
  • Locatie-sourcing diensten
  • Activiteiten op maat voor de behoeften van uw team

Gerelateerde artikelen