Thema: Klasieke zomer BBQ

Zomerse bbq met collega's

Klassieke zomerse BBQ, waar verrukkelijk eten en een ontspannen sfeer in de buitenlucht zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor medewerkers en gasten. Stel je een zonnige dag voor met de geur van gegrild vlees en groenten, de klanken van vrolijke muziek en het gelach van collega’s die samenkomen in een ontspannen en uitnodigende sfeer. zit samen met collega’s aan de grills en bereid je voor op een dag vol heerlijk eten, zomerplezier en teambuildingmomenten!

Dit is een van de thema’s van ons grote thema overzicht. Leer meer over het organiseren van bedrijfsevenement en voeg leuke teambuilding activiteiten eraan toe. 

Het thema opzetten

Om het thema Klassieke Zomerse BBQ op te zetten, wil je je richten op het creëren van een ongedwongen en uitnodigende sfeer die de essentie van een traditionele barbecue in de achtertuin weergeeft. Hier zijn enkele belangrijke elementen om te overwegen:

Locatie: Kies een buitenlocatie met voldoende ruimte voor grillstations, eethoeken en recreatieve activiteiten. Parken, tuinen of zelfs een ruime bedrijfstuin kunnen perfect zijn voor dit thema.

Meubilair: Kies voor picknick-achtige tafels en banken of rustieke houten meubels om een ontspannen en gemeenschappelijke eetopstelling te creëren. Zorg voor voldoende zitplaatsen zodat alle aanwezigen comfortabel kunnen zitten.

Grillstations: Richt grillstations in met professionele koks of bekwame medewerkers die hun grillkunsten kunnen demonstreren. Overweeg stations waar gasten hun hamburgers en hotdogs met verschillende toppings kunnen samenstellen.

Activiteiten: Organiseer leuke en interactieve spelletjes zoals cornhole, touwtrekken, of gazonspelletjes zoals reuze Jenga en croquet om de aanwezigen betrokken en vermaakt te houden tijdens het evenement.

De sfeer creëren

Het thema Klassieke Zomerse BBQ vraagt om een warme en uitnodigende sfeer die de geneugten van de zomer viert. Hier lees je hoe je dat kunt bereiken:

Verlichting: Versier de locatie met strijklicht of sprookjesverlichting om de avond een charmant tintje te geven als de zon ondergaat. Tiki-fakkels kunnen ook een geweldige aanvulling zijn om een gezellige sfeer te creëren.

Schaduw: Zorg voor schaduwgevende gazebo’s of tenten met comfortabele zitplaatsen om verlichting te bieden tegen de zon en ruimtes te creëren voor ongedwongen gesprekken en ontspanning.

Muziek: Breng de stemming erin met vrolijke, zomerse deuntjes die een levendige en vrolijke sfeer creëren. Overweeg om een live band of DJ in te huren om de energie hoog te houden.

Decoraties

Om het Klassieke Zomerse BBQ thema tot leven te brengen, moet je aandacht besteden aan de decoraties die een rustieke en nostalgische sfeer oproepen:

Roodgeruite tafelkleden: Gebruik roodgeruite tafelkleden om picknicktafels of eethoeken te dekken en voeg een vleugje nostalgie en traditie toe.

Servetten: Combineer de tafelkleden met geruite servetten in levendige kleuren om een samenhangende en gezellige setting te creëren.

Potten Centerpieces: Schik centerpieces in metselpotten gevuld met wilde bloemen of kleine kaarsen om een rustiek en charmant element toe te voegen aan de tafels.

Eten en drinken in een thema

Als het op het menu aankomt, concentreer je dan op klassieke BBQ-favorieten die je smaakpapillen prikkelen en je trek stillen. Hier zijn enkele ideeën:

Gegrild vlees: Bied een verscheidenheid aan gegrild vlees zoals hamburgers, hotdogs, barbecue kippenvleugels en zelfs ribbetjes voor degenen met een stevige trek.

Vegetarische opties: Zorg ervoor dat er vegetarisch-vriendelijke opties beschikbaar zijn, zoals gegrilde veggie kebabs, portobello paddenstoelenburgers of gemarineerde tofu-spiesjes.

Verfrissende dranken: Serveer ijskoude dranken zoals limonade, ijsthee en een selectie cocktails om iedereen koel en verfrist te houden.

Acts, artiesten of entertainment

Verbeter de algehele ervaring door entertainment toe te voegen dat het thema aanvult. Hier zijn enkele ideeën:

Live band: Huur een live band in die vrolijke, zomerse deuntjes speelt, of zelfs een country band om de sfeer van de BBQ te versterken.

Interactieve demonstraties: Organiseer kookdemonstraties waar de aanwezigen griltips en -trucs kunnen leren van professionals.

Fotohokje: Zet een fotohokje op met leuke zomerse rekwisieten om de leuke momenten vast te leggen en blijvende herinneringen te creëren.

Met het thema Klassieke Zomerse BBQ belooft je bedrijfsevenement een heerlijke dag te worden vol verrukkelijk eten, lachen en zomerpret, die de teamgeest bevordert en dierbare herinneringen creëert voor iedereen die aanwezig is. Bereid je dus voor op de zomerse smaken en geniet van het gezelschap van geweldige collega’s!

leuke teambuilding
Teambuilding moet 
heel leuk 
interactief 
geen hard werk 
zijn
  • Leuke en nieuwe teambuilding spellen
  • Full-service evenementenbedrijf
  • Ervaren gastheren/vrouwen
  • Eigen professionele audiovisuele apparatuur
  • Locatie-sourcing diensten
  • Activiteiten op maat voor de behoeften van uw team

Gerelateerde artikelen