Thema: Circus

front view smiley woman holding tickets scaled

Welkom in de wereld van verwondering en opwinding met het klassieke en fascinerende circusthema voor je volgende bedrijfsevenement! Met zijn levendige kleuren, levendige sfeer en spannende optredens belooft het circusthema een onvergetelijke ervaring die je gasten in vervoering zal brengen. Stap in en laat je verbazen terwijl we je meenemen op een reis door de betoverende wereld van het circus.

Dit is een van de thema’s van ons grote thema overzicht. Leer meer over het organiseren van bedrijfsevenement en voeg leuke teambuilding activiteiten eraan toe. 

Het thema opzetten

Om het betoverende circusthema tot leven te brengen, begint alles met de opstelling. Verander je locatie in een grootse circusring of zet een prachtige big top tent op. Versier de omgeving met kleurrijke gordijnen, spandoeken en achtergronden versierd met afbeeldingen van circusdieren zoals leeuwen, olifanten en clowns. De sfeer moet de opwinding en verwachting weerspiegelen die je alleen onder de big top kunt vinden!

De sfeer creëren

De sfeer is cruciaal om je gasten mee te nemen in de magische wereld van het circus. Om dit te bereiken, kun je de volgende ideeën overwegen:

Spectaculaire circusartiesten: Huur professionele circusartiesten in zoals acrobaten, jongleurs, slangenmensen of vuurspuwers om je gasten de hele avond te vermaken en te betoveren. Hun ontzagwekkende acts houden iedereen geamuseerd en geboeid, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt.

Spelletjes en activiteiten in kermisstijl: Zet verschillende kermis spelletjes klaar voor de aanwezigen. Klassieke spelletjes zoals ringwerpen of ballonnen darten, waarbij gasten prijzen kunnen winnen, voegen een extra laag plezier en opwinding toe aan het evenement. Zorg ook voor schminkcabines waar werknemers hun creativiteit de vrije loop kunnen laten met grillige ontwerpen.

Theatrale verlichting en geluid: Versterk de sfeer met theatrale verlichting en geluidseffecten die de optredens aanvullen en bijdragen aan de algehele meeslepende ervaring. Gebruik spots om de aandacht te richten op de artiesten tijdens hun acts en speel levendige circusmuziek om de toon te zetten.

Decoraties

De decoraties zijn het hart en de ziel van een circusevenement. Omarm overal felle en levendige kleuren, met ballonnen in overvloed, slingers die uit elke hoek hangen en laat je fantasie de vrije loop! Hier zijn wat decoratie-ideeën:

Kleurrijke gordijnen en spandoeken: Versier de locatie met kleurrijke gordijnen en spandoeken om een levendige en feestelijke sfeer te creëren. Verwerk iconische circusbeelden zoals clowns, trapezeartiesten en majestueuze dieren om de gasten mee te voeren naar de betoverende wereld van het circus.

Centerpieces met circusattributen: Verspreid circus-thema’s over de hele locatie, met rekwisieten zoals miniatuur circustenten, clownshoeden en miniatuur circusdieren om de tafels een grillig tintje te geven.

Vintage circusposters: Hang overal in de zaal vintage circusposters op die de charme en nostalgie van het circus laten zien. Deze posters dragen niet alleen bij aan het decor, maar dienen ook als gespreksstof.

Eten en drinken in een thema

een evenement met een circusthema is compleet zonder verrukkelijke lekkernijen die de nostalgie van traditionele carnavalskost oproepen. Hier zijn wat ideeën voor eten en drinken om je gasten te verblijden:

Suikerspinnen en popcornmachines: Richt eetstations in met suikerspinkarren en popcornmachines. De zoete geur van suikerspin en het knapperige geknisper van popcorn brengen je gasten terug naar hun carnavalsjaren.

Hotdogs en nacho’s: Serveer klassieke carnavalsfavorieten zoals hotdogs en nacho’s, compleet met alle heerlijke toppings die je verwacht bij een echt circus. Deze handzame lekkernijen houden je gasten energiek en tevreden.

Desserts met circusthema: Voeg een vleugje creativiteit toe met toetjes met circusthema, zoals cupcakes met miniatuur circustent toppers of koekjes versierd als circusdieren. Deze heerlijke traktaties zullen niet alleen de zoete trek stillen, maar ook het algemene thema versterken.

Acts, artiesten of entertainment

Verhoog de spanning van je bedrijfsevenement met circusthema door acts en artiesten te boeken die perfect bij het thema passen. Hier zijn enkele boeiende ideeën voor entertainment:

Acrobaten en luchtacrobaten: Breng je gasten in vervoering met zwaartekracht tartende acrobatische optredens en duizelingwekkende luchtshows waar ze versteld van zullen staan.

Jongleurs en Goochelaars: Betover je gasten met betoverende jongleeracts en betoverende goochelshows die een element van verwondering en verrassing toevoegen.

leuke teambuilding
Teambuilding moet 
heel leuk 
interactief 
geen hard werk 
zijn
  • Leuke en nieuwe teambuilding spellen
  • Full-service evenementenbedrijf
  • Ervaren gastheren/vrouwen
  • Eigen professionele audiovisuele apparatuur
  • Locatie-sourcing diensten
  • Activiteiten op maat voor de behoeften van uw team

Gerelateerde artikelen