Thema: Hollywood personeelsfeest

group sexy female dancers red matching outfits performing scaled

Rol de rode loper uit en laat de sterren stralen! Welkom bij een bedrijfsevenement met Hollywood-thema, waar de glitter en glamour van Tinseltown tot leven komen. Stap in een wereld van opwinding en creativiteit als we onze gewaardeerde collega’s en klanten meenemen naar het betoverende Hollywood. Van de iconische entree op de rode loper tot levensechte filmrollen, dit thema belooft een onvergetelijke ervaring waarbij iedereen zich een echte filmster zal voelen. Laten we dus een duik nemen in de wereld van Hollywood en ontdekken hoe je een evenement creëert dat het witte doek waardig is.

Dit is een van de thema’s van ons grote thema overzicht. Leer meer over het organiseren van bedrijfsevenement en voeg leuke teambuilding activiteiten eraan toe. 

De sfeer creëren

Stel je voor dat je gasten aankomen bij de ingang van een rode loper, verwelkomd door de flitslichten van paparazzi die al hun bewegingen vastleggen. Om de grandeur van een filmpremière na te bootsen, versier je de locatie met elegante spotlights die het gevoel oproepen van de glinsterende lichten van Hollywood. Zet de toon voor de komende nacht met een vleugje verfijning en verblinding.

Decoraties

Verander de locatie van je evenement in een Hollywood wonderland met deze fascinerende decoraties:

Groter dan levensgrote filmrollen: Maak een gedurfd statement door meer dan levensgrote filmrollen te gebruiken als blikvangers in de locatie. Deze iconische symbolen van de Hollywood cinema geven een authentieke sfeer en bieden uitstekende fotomomenten voor de gasten.

Gouden sterren en vintage filmposters: Eer beroemde acteurs en actrices met gouden sterren verspreid over de vloer, net als op de iconische Hollywood Walk of Fame. Vintage filmposters met klassieke films geven de sfeer een vleugje nostalgie en elegantie.

Eten en drinken in een thema

Trakteer je gasten op een vleugje Hollywood met een zorgvuldig samengesteld menu geïnspireerd op iconische films en favorieten van beroemdheden:

Cocktails geïnspireerd op beroemdheden: Maak cocktails die vernoemd zijn naar beroemde acteurs of klassieke films. De drankjes prikkelen niet alleen de smaakpapillen, maar dienen ook als gespreksstarters en ijsbrekers.

Wereldse keuken: Laat je inspireren door geliefde films uit de hele wereld en serveer hapjes die verschillende keukens vertegenwoordigen. Je gasten zullen genieten van een heerlijke culinaire reis terwijl ze herinneringen ophalen aan hun favoriete filmscènes.

Acts, artiesten of entertainment

Entertainment is het hart van elk evenement met een Hollywood-thema. Verhoog de spanning met deze boeiende acts en optredens:

1. Live bands en DJ’s: Huur live bands of DJ’s in die populaire deuntjes van gedenkwaardige filmsoundtracks kunnen spelen. Muziek is een krachtige manier om gasten te betrekken en de sfeer te bepalen voor een fantastische avond.

2. Dansvoorstellingen: Organiseer dansvoorstellingen die beïnvloed zijn door beroemde muzieknummers. Zie de magie van Hollywoods iconische dansscènes tot leven komen op het podium.

3. Impersonators van beroemdheden: Verras je gasten met imitators van bekende acteurs en voeg een verrassings- en amusementselement toe aan het evenement.

Prijsuitreiking en teambuilding

Maak het evenement nog gedenkwaardiger met teambuildingactiviteiten en een prijsuitreiking:

1. Aangepaste trofeeën: Organiseer een prijsuitreiking om uitmuntende prestaties binnen je bedrijf te erkennen. Overhandig de ontvangers op maat gemaakte trofeeën of certificaten, zodat ze zich als sterren voelen op hun eigen rode loper-moment.

2. Kostuumwedstrijden en triviaspelletjes: Stimuleer teambuilding door kostuumwedstrijden te organiseren waarbij gasten zich kunnen verkleden als hun favoriete Hollywood-personages. Betrek iedereen met triviaspelletjes rond Hollywoodfeiten en stimuleer vriendschappelijke competitie en kameraadschap.

leuke teambuilding
Teambuilding moet 
heel leuk 
interactief 
geen hard werk 
zijn
  • Leuke en nieuwe teambuilding spellen
  • Full-service evenementenbedrijf
  • Ervaren gastheren/vrouwen
  • Eigen professionele audiovisuele apparatuur
  • Locatie-sourcing diensten
  • Activiteiten op maat voor de behoeften van uw team

Gerelateerde artikelen