Thema: Gemaskerd bal

e87165d6c299a8a43522883e244acd8a scaled

Welkom bij het gemaskerde bal – een extravagant en elegant bedrijfsfeest thema dat je meeneemt naar de weelderige wereld van gemaskerde bals uit de Renaissance. Bereid je voor op een nacht vol intriges en allure terwijl je je fantasie de vrije loop laat en een fascinerende sfeer ervaart als geen ander. Dit thema voegt een mysterieuze sfeer toe aan elk bedrijfsfeest, waardoor het de perfecte keuze is om werknemers te belonen, indruk te maken op klanten of gewoon een gedenkwaardige avond vol feest en verbondenheid te creëren.

Dit is een van de thema’s van ons grote thema overzicht. Leer meer over het organiseren van bedrijfsevenement en voeg leuke teambuilding activiteiten eraan toe. 

De sfeer creëren

Om een groot gemaskerd bal te organiseren, zijn zorgvuldige planning en aandacht voor details essentieel. Volg deze stappen om een betoverend evenement te creëren:

Luxueus decor: Omring de locatie met weelde en gebruik luxe stoffen zoals fluweel, satijn en brokaat. Kies voor rijke kleuren zoals dieppaars, koningsblauw, goud of zilver om de grandeur van de Renaissance op te roepen.

Romantisch kaarslicht: Breng de sfeer met grote kroonluchters in de hele locatie en strategisch geplaatst kaarslicht op de tafels. Dit geeft de ruimte een romantische sfeer die doet denken aan Venetiaanse palazzo’s.

Elegante maskers: Moedig gasten aan om de geest van geheimzinnigheid en elegantie te omarmen door uitgebreide maskers te dragen. Van delicate kanten ontwerpen tot sierlijke veren en juwelen, deze maskers voegen glamour en allure toe aan de avond.

Decoraties

Maskerade Centerpieces: Maak prachtige middenstukken met maskers, veren en elegante bloemstukken die het thema weerspiegelen. Deze blikvangers geven elke tafel een vleugje verfijning.

Betoverende gordijnen: Versier de muren met gedrapeerde stoffen om de luxueuze sfeer te versterken en een meeslepende ervaring te creëren voor de deelnemers.

Gemaskerde baldecors: Zet fotohokjes op met prachtig gethematiseerde achtergronden waar gasten met hun elegante maskers herinneringen aan de avond kunnen vastleggen.

Eten en drinken in een thema

Koninklijke keuken: Trakteer je gasten op luxe menuopties die passen bij royalty’s. Bied gastronomische hors d’oeuvres geserveerd op zilveren schotels en delicaat bereide desserts die de elegantie van de avond aanvullen.

Mystieke cocktails: Maak cocktails geïnspireerd op het thema, geserveerd in decoratieve glazen met een vleugje flair. Zorg ervoor dat de champagne de hele avond vloeit, wat het feestgevoel nog groter maakt.

Gemaskerd dessert: Ontwerp een visueel verbluffend dessertdisplay met snoepjes versierd met miniatuurmaskers of elegante koekjes in de vorm van een masker.

Acts, artiesten of entertainment

Artiesten uit die tijd: Verplaats gasten in de betoverende wereld van de Renaissance door professionele artiesten in te huren, gekleed in historische kostuums. Acrobaten en steltenlopers kunnen op het evenement rondlopen en de bezoekers boeien en betoveren.

Gemaskerde muzikanten: Verblijd gasten met live klassieke muzikanten die achter maskers schuilgaan en rustgevende melodieën spelen die hen terugvoeren in de tijd.

Wedstrijd voor het beste masker: Organiseer een leuke wedstrijd voor het beste masker en moedig de deelnemers aan om hun creativiteit en elegantie te laten zien.

leuke teambuilding
Teambuilding moet 
heel leuk 
interactief 
geen hard werk 
zijn
  • Leuke en nieuwe teambuilding spellen
  • Full-service evenementenbedrijf
  • Ervaren gastheren/vrouwen
  • Eigen professionele audiovisuele apparatuur
  • Locatie-sourcing diensten
  • Activiteiten op maat voor de behoeften van uw team

Gerelateerde artikelen